top of page

Veel gestelde vragen:

Chaletbouw-KC

Chaletbouw KC

FAQ
 • Wat is de levertijd van een chalet ?
  De levertijd bedraagd ca. 8 -12 weken, daar op een aantal artikelen, zoals de keuken, ca. 8 weken levertijd op zit. De grote van de keken moet bepaald worden, wat moet er allemaal bij, zoals vaatwasser, koel vries combinatie, .... en de keuken moet in een bepaalde kleur gemaakt worden. Het is tenslotte maatwerk...
 • Wat zijn de afmetingen van de chalets van Chaletbouw-KC ?
  Gangbare maten zijn: Breedte maten: 3.7 meter, 3,85 meter en 4.0 meter. De lengte maten zijn: 10 Meter, 11 meter en 12 meter lang. Natuurlijk kan hiervan afgeweken worden. De dubbele chalets hebben dezelfde lengte als van de gewone schalets, doch de breedte verdubbelt zich. Ook hier kan van de maatvoering afgeweken worden.
 • Wat is een thermolint ?
  Als eerste, bij vorst zet water uit, MAAR koper (koperen leidingen) krimpten juist. Zit er water in de koperen leidingen (waterleiding) ​​kunnende leidingen kapot vriezen. Gevolg, als het weer gaat dooien en het ijs in de leidingen smelt, stroomt het water uit de gescheurde leiding(en). Een thermolint is eigelijk een soort platte kabel. Dezen draai je om de waterleiding die onder het chalet of stacaracan de grond ingaat. Op deze lint staat (behoort !) 230Volt te staan. Als het kouder wordt, tegen het vriespunt, loopt er een stroompje door deze kabel. De stroom wordt omgezet in warmte. Hierdoor wordt de koperen leiding iets verwarmd, waardoor deze niet kan bevriezen.​ ​ De lint hoeft niet wikkeling aan wikkeling om het koper gewikkeld te worden. Koper geleid de warmte tussen de wikkelingen. Beter is, om ook nog isolatie materiaal om de leidingen met thermolint te plaatsen. Wanneer gebruikt je de thermolint ? Alleen als in vorst periode het chalet of stacaravan bewoont is. Word het chalet of stacaravan in de winter niet bewoond, behoort deze "winter klaar" gemaakt te zijn en dan zit er geen water meer in de waterleidingen.

Nuttige links

Chaletbouw-KC
is gevestigd in Noord-Limburg,
in de plaats Venray
 • Pinterest
 • LinkedIn Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • tjilpen
 • Facebook Social Icon
Bel ons voor meer info:
+31(0)6 - 57 54 22 81
+31(0)478 - 58 54 42 
E-mail:
Kc@plex.nl

© 2020 by Chaletbouw KC

Proudly created by me, myself and I

bottom of page